mandag, september 10, 2007

Life goes on

Elisabeth har fått tvillinger. Jeg tenker tilbake på dagen for fem år siden, da jeg våknet opp etter hallusinasjoner og en dramatisk natt på føden og intensiven. Jeg hadde blitt mamma, og jeg skjønte det ikke. Femårsbursdag med 15 små gjester på 4-5 år er nå overstått. Barna druknet i gaver og oppmerksomhet og jeg slakket på sofaen etter leggetid mens jeg prøvde å lukke øynene for å høre en film. Mislykket.

Jeg har vært vill og gal og kjøpt digert, dyrt badekar til det nye badet mitt. Og ikke desto mindre vill og gal; baderomsinnredning på nettauksjon - billig.

That's about it. Det er høst.

Forresten: Stabil og lojal løpe- og treningsmotivasjon forsvunnet som dugg for septembersolen. Dusør til finner. Men jeg sykler en liten mil til jobben.


7 kommentarer:

Skorpionkvinnen sa...

Gratulerer med overstått 5-års bursdag! Du fortjente helt sikkert en liten hvil etterpå, tenker jeg...
Også jeg ble mamma for første gang i september, ikke så dramatisk som for deg, men septembersol og blå himmel får meg alltid litt sånn førstefødt-sentimental.

Flopsy sa...

Gratulerer herfra også!

Tvillinger må være både koselig og travelt kan jeg tenke meg :-)

Anett sa...

Nå smilte jeg litt.
Takk for en liten, god hverdagsoppsummering, Alliene. Slike er gode.

alliene sa...

S-kvinnen - takk takk - september er en fin måned, ja. Her sør har den vært finere enn alle sommermånedene tilsammen...

Takk, Flopsy, og jotakk, travelt og veldig trivelig!

Anett - så fint jeg kunne få deg til å smile! For jeg griner snart av denne middelmådige bloggingen fra min side... :)

elisabeth sa...

Høres ut som om vi lever et slags parallell-liv, iom at vi også investerte i badekar nylig... men vårt er det minste i verden, bare 140 cm langt! Akkurat nok til at jeg klarte å stappe mitt über-gravide legeme nedi det mot slutten av sv.skapet... (med beina opp mot veggen, må vite).

Akkurat nå og de neste i alle fall fem årene ser jeg dog på badet utelukkende som bruksrom, og så langt som det går an å komme fra det avslappende spa-stedet som det skrives om i interiørmagasiner. Derfor har vi smakløst interiør (som de tidligere eierne skal få ta skylden for) og hjemmesnekra dusj-forhengløsninger. Og selvsagt bleier og babygreier overalt - og ennå har de ikke begynt med badeleker...

Barnebursdag høres slitsomt ut, men jeg synes alle sånne baby- og barne- og familiegreier også er utrolig sjarmerende! Kanskje fordi jeg led overdose av "fri og frank DINK (= Double Income No Kids)-tilværelse" mot slutten? Jeg smiler til og med når de hyler i kor (mellom tårer noen ganger, så klart...).

Innser forresten at jeg blogger vicariously through andres kommentarfelt om dagen... beklager, beklager.

Trening? What's that??? Nyt den rolige perioden...t ror kroppen trenger det i blant.

alliene sa...

Elisabeth - morsomt. Jo - det er sjarmerende med slike "events" og jeg hadde også min dose DINK før denne epoken...

Blogg gjerne hos meg, du. Som du ser er det ikke rare actionen her heller for tida.

Goodwill sa...

Septemberbarn er gode, det har jeg også. Og om de er gode når de er fem, så blir de ikke mindre gode med årene, snarere tvert i mot.

Sykler du en mil hver vei til og fra jobben trenger du sannelig ikke trene mer!