lørdag, april 19, 2008

Greetings from tromsø


Jeg mobilblogger fra nordens Paris. Reiste fra sol og forsommer til snø og vakker natur. Har spist verdens beste dessert på Emmas Drømmekjøkken og tatt fjellheisen med hjertet i halsen. Og i kveld blir det Munkholm på et av stedets vannhull. :)

4 kommentarer:

Mamod Hamze sa...

Jeg ser at det er bare vi som har ORD.

Morgianna sa...

Er stor fan både av Tromsø og Emmas drømmekjøkken, men dette Nordens Paris-uttrykket er jammen snålt. Kan egentlig nesten ikke komme på noen likheter mellom Tromsø og Paris, utenom at begge deler er gode byer. Tilslutter meg en eller annen i "Nytt på nytt" (jadda..)som undret seg på om man også kunne kalle Paris sentral-Europas Tromsø eller noe sånt

EarlGrey sa...

Munkholm er alltid bra ;o)

Godt å komme tilbake til gryende sommer igjen?

Morgianna: Ikke så mange geografiske og demografiske likheter å spore der nei.. Kan det komme av tilstedeværelsen av alle de ildfulle og sjarmerende innfødte "nordlænningan" mon tro? De er jo en smule latinske der oppe over polarsirkelen, har jeg latt meg fortelle..

alliene sa...

Mamod Hamze - i tittelen, mener du?

Morgianna: Helt enig. Jeg så aldri den store likheten!

EarlGrey: Ja, sist måtte jeg bruke et halvt år på å venne meg til vanlig øl etter å ha drukket Munkholm hele svangerskapet og ammeperioden. Jeg syntes det smakte så veldig alkohol! :)

Og ja, vi fikk oppleve denne "latinskheten". "Koffør sitt du der og e sur?" (les edru). Og torsken på menyen ble beskrevet som Jævlig god! Det siste var for så vidt sant... :)