onsdag, april 09, 2008

Dressing the part

Det er ikke bare-bare å kle seg når man blir tykk på midten. En kjapp titt i speilet før jeg gikk ut etter en ekstremt hektisk morgen, avslørte dette (merk fotografering i beste Prinsesse-stil):


Iiik! Jeg hadde ikke tid til å gjøre noe med det, og hele dagen følte jeg meg som på karneval. Riktig nok skulle jeg til legen, men jeg trengte da ikke kle meg ut som legesekretær av den grunn...

5 kommentarer:

Ragnhild sa...

Du er i så fall den best kledde legesekretæren jeg har møtt på i alle fall!

(Og dessuten synes jeg det er fint at du viderefører fotograferingsstilen - den er jo veldig proff og alt sånt :D)

elisabeth sa...

humre humre hahaha. Du ser egentlig ikke så ille ut. Men jeg ler fordi jeg vet hvordan du har det. I dag så jeg helt SINNSSYK ut selv. Klarte heldigvis å avverge katastrofe i siste øyeblikk. Aner ikke hva jeg tenkte på da jeg iførte meg slim-fit jeans, brun kort skinnjakke (kneppet igjen pga kald ute), lilla pasjminasjal, solbriller, og så : GRÅ LEGGINGS og ROSA JOGGESKO. Skikkelige joggesko altså, sånne som man faktisk jogger i (eller har på når man er hypergravid). Herregud og fader. Så det heldigvis før det var for sent, og fikk kassert både leggingser og sko til fordel for converse.
Av og til blir det bare litt... feil.

Anett sa...

Jeg synes du er fin jeg altså, - om dette er legesekretær, så bør de se frem til nye antrekk:)

røverdatter sa...

Hey hey! Det var kjent stil, ja! Det er faktisk morsomt (i betydningen interessant, ikke latterlig) å se hva andre har på seg. -Og det gjelder deg også, Ragnhild! :)

Er enig med de andre her om at antrekket slettes ikke er så ille som du skal ha det til. Jeg syns kjolen/tunikaen er veldig søt, jeg! (dessuten er mamma'n min legesekretær og hun har da aldri gått sånn på jobb;)

Melusine sa...

Gratulerer så mye med graviditeten, Alliene!
Husker så inderlig godt mine egne svangerskap og hvor vanskelig det var å finne passende klær, og det synes jeg sannelig du har gjort i dette tilfellet (funnet passende, altså...hehe...) :)