tirsdag, august 29, 2006

Can't stand it

Det er rett og slett litt for symptomatisk at jeg ikke orker den å ha den forrige bloggposten liggende øverst lenger. Jeg har vridd hjernen for bloggbare temaer i hele dag, men jeg har gått på en kjempesmell. Så nå blogger jeg om absolutt ingenting, bare for å slippe å ha alle de hyggelige kommentarene på topp. *tsk tsk*

Jeg kan forresten nevne at jeg har trent BOSU dag. Det var pigadø ikke lett! Og hele tiden, mens jeg følte meg som en pelikan med virus på balansenerven (det er for så vidt også poenget), surret et mantra i hodet mitt: Tramp! Tramp på en Smurf!

6 kommentarer:

Melusine sa...

Pinadø! Den treningsmetoden har jeg ikke sett før (ny?), og - hehe - det så veldig enkelt ut på BILDENE...men slik er det nå vanligvis.

AnneMa sa...

tramp på en smurf...?

jeg har nettopp kommet hjem fra Pilates, og glad er jeg for at man ikke kan se de magemusklene man skal stramme på innadvendt og utadvent måte. jeg sier bare ???? og takker meg til Yogaen.

men smurftråkket er kanskje å anbefale?

alliene sa...

Melusine - ikke helt nytt, men nytt for meg...

Annema - innadvendt stramming av magemuskler? Tjavel? Det holder med "stempel" og "stabilisering" før det blir for vanskelig for meg... :)

Frk. Hansson sa...

Jeg vil nå heller kommentere det faktum at du blogger de fine kommentarene nedover. Så typisk oss kvinner. Du burde egentlig latt den ligge øverst ei hel uke.

alliene sa...

Jeg vet, frkH, jeg vet. Men jeg møtte meg selv lukt i døra og må bare ta det til etterretning...

elisabeth sa...

HA HA HA HA HA HA HA for smurf. Husker den, ja! Trond Viggo-kassetten! :)