fredag, juli 06, 2007

Cats and dogs and rats and frogs

Jeg har sittet på fingrene mine i flere dager, men nå klarer jeg ikke holde meg fra å slippe et aldri så lite hjertebrøl:

Det er ikke sånn ferievær jeg vil ha!

Dette er nitrist.

Det skal være så varmt at du ikke trenger tenke på om du skal ha shorts eller bukse, det skal være til å sitte ute selv om det er overskyet, det skal være enkelt å aktivisere barn med krabbefiske og bading, jordbærene skal spises ute, rosévinen skal nytes på terrassen, regntøy og støvler skal være fremmedord, rægeskallet skal kastes i sjøen direkt, og ølet drikkes rett fra boksen på et svaberg.

Vel. Dublin venter i neste uke. Er vel da sola kommer, tenker jeg.

5 kommentarer:

pcb sa...

Aldeles korrekt! Amen!
God Dublin-tur!

EarlGrey sa...

Enig i de fleste av betraktningene dine her..det er vel første gang korrekt "Quart-uniform" har krevd godkjent flyteredskap..

Såvidt jeg husker har Crowded House en hit der refrenget begynner omtrent sånn: (i tillegg begynner det med en av mine favorittakkorder; A7sus4..)

Everywhere you go, you always take the weather with you..

Vi får håpe at det ikke stemmer denne gangen :o) God tur fra meg også!

alliene sa...

Pcb - takker og bukker - godt at noen er enig med meg... :)

Earlgrey - ja, jeg er visst blitt så gammel at jeg ikke engang vurderte Quart i våtdrakt... Det holdt liksom med Elton i år.

Crowded House! Et av de gamle gode bandene jeg har hørt mye på! Den sangen er ikke av favorittene, men de har så rett. Et norsk uttrykk er vel "nissen er med på lasset"...

Skal jeg hilse Bono fra deg, eller?

Anonym sa...

Hmmmm..det kan da ikke ha vært alderen som tynget? Jeg vurderte Quart jeg..uten våtdrakt til og med..og uten videre alderskomplekser ;o)

Så forresten en "dokumentar" fra Hove her en kveld, og der var det langt flere band som fenget; Arcade Fire, Killers(nasty name til tross..) og My Chemical Romance bla. Ellers hørte jeg at Susanne Sundfør hadde en ganske magisk konsert inne i skogen der et sted. Det virker som Toffen har tryllet med sine magiske bookingfingre nok en gang..

Bono er vel (som vanlig?) "out of town", men du kan jo ta en tur innom gamle og slitne Windmill Lane, kikke litt på studioet der de første platene deres ble spilt inn, og legge ut et par bilder her inne? Det hadde vært gøy :o)

EarlGrey sa...

Oops, nå ble jeg visst plutselig "anonym" også..det var da slett ikke meningen :o)