tirsdag, oktober 10, 2006

Revelations

Det skrives lite i disse dager. Det er minst to årsaker til dette:

1: 10756,5

Altså antall skritt jeg har gått i gjennomsnitt pr dag siden jeg fikk meg skritteller for to uker siden. Man bør gå minst 10.000 skritt om dagen for å vedlikeholde hjerte og lungekapasiteten. (Det holder faktisk hardt, selv for en treningsglad kontorrotte som meg.) Minst 3000 av disse bør være i samme økt for å drive aerob trening.

Har funnet ut at jeg går i underkant av 6000 skritt om dagen hvis jeg ikke trener eller går tur i tillegg. Det er skremmende lite. Så skremmende at jeg altså motiveres til å trekke på meg goretexene og regntøy for nettopp å komme opp i 10.000 + - hver kveld... Snakk om effektivt. Måtte det vare!

2: Jeg strikker. Har allerede avslørt dette (og mer til) hos Delirium.

Selv for en kvinne er det vanskelig å gå, strikke og blogge samtidig.

3 kommentarer:

Ragnhild sa...

Hm. Hvor mye må man ut med for å få et ordentlig pedometer som måler den samme strekningen som like lang hver gang? (for jeg har litt lyst på nemlig!)

Habben sa...

Jeg holder meg heller i ro, er redd for å GÅ på meg et infarkt ;-)

alliene sa...

Ragnhild: Jeg fikk mitt som "forebyggende helsetiltak" på jobben, men har sett dem i sportsbutikker til rundt 3-400 kroner. Har hatt en jalla skritteller tidligere som virket helt i hytt og pine, men denne virker ganske presis!

Habben: Hehe, rask gange er jo for risikosport å regne for kontorrotter og stuegriser! Lurt å begynne i det små. Tx gjemme fjernkontrollen til tv'n. Det vil jo generere noen skritt om dagen! Så kan man utvide med å hente posten separat - ikke stoppe foran postkassestativet med bilen... Vips, så stiller man på triathlon neste sommer! :)