lørdag, august 30, 2008

The far side

Du vet du har vært gravid en stund når noen spør deg hva som skal til for å gjøre helgen god, og ting som vin og trening ikke kommer med på den umiddelbare lista.

Nå er det nok å få tilstrekkelig søvn og hvile, holde beina høyt og hodet kaldt mens man v e n t e r .

3 kommentarer:

elisabeth sa...

kanke du blogge litt for meg i mellomtiden....?
lykke til med ventetiden... jeg tilbrakte de tre siste ukene framfor pc-en og la kabal. Samt leste en rekke fullstendig uvesentlige bøker. Hadde ikke internett eller kabel-tv og holdt på å kjede meg fordervet, men hadde ikke konsentrasjon til å gjøre noe som krevde en smule intellektuell kapasitet heller...

Mmmm jeg skulle gjerne vært i dine sko nå altså!! Faktisk!! :) Må få en til en gang jeg og... (om enn ikke akkurat til neste år...)

-lin sa...

Åååh! Har du starta ventinga allereie!? Heldige du! Så enormt spanande!

Eg har ei heeeeeil, laaaaang veke igjen på jobben før permisjon, og kjem sikkert til å gå minst to veker over tida etter det, så torer ikkje eigong starta på noko som liknar venting.

Lukke til i ventedagane! Kva er termindatoen? - Eller er det hemmeleg?

alliene sa...

Bloggetørke, Elisabeth. Du kjenner jo fenomenet by now. Og jeg skjønner hva du mener med at man ikke har konsentrasjon til å gjøre noe fornuftig i ventetida. Jeg er i "skal-bare"-modus...

-lin, termin er ingen hemmelighet, det er snaue to uker igjen nå. Men det skjer veldig lite - ingen tegn til noe som helst, så det er bare å smøre seg med tålmodighet. Du skal se du føder først... ;)