tirsdag, desember 02, 2008

Counting 22: Raging bull

Takk, Skeidar. Takk for at vi må henvise dåpsgjester og julegjester til gulvplass.

Neida, så galt er det ikke. Men når selgeren lover at vi har ny sofa til jul siden vi er så "tidlig ute med bestilling", så velger man å tro på det. Man selger enda til unna gamle møbler på Finn.

Da er ikke levering i uke 5 holdbart. Det er tre ganger forespeilet leveringstid! Uten at vi får beskjed før jeg ringer og spør hvilken dag denne uka de kommer for å levere sofaen! Jeg gjorde det klinkende klart for møbelselgeren at "fri frakt" var en ytterst mager kompensasjon (og sparte noen tusenlapper på det).

Makan.

Og da jeg skulle gå av meg litt av sinnet med Lille Regnbue i vogna, så hadde jeg jaggu punktert også.

Jeg brukte energien til effektivt å bestille julekort og å purre NAV på barnetrygden samt klage på et par fakturaer som jeg har liggende. Aldri så galt at det ikke er godt for noe.

Men makan!

3 kommentarer:

Anonym sa...

åhhhh ergerlig! intet ord er bedre beskrivende enn MAKAN! blir liksom ikke det samme å "slenge seg på gulvet" etter en sliten dag. håper det lar seg ordne med en god låne-sofa hos venner eller no. eller hva med å drite i hele kjøpet, hive seg rundt, ringe Bolia, nappe en nydelig sofa hos dem og avtale levering før jul??

klem annema

alliene sa...

Jeg vurderte sterkt å kansellere hele ordren, Annema, men fikk ikke gehør hos min mann, som var strålende fornøyd med 3000,- i avslag.

Men hadde Bolia hatt showroom her i byen, så hadde jeg nok gått der i utgangspunktet. Liker imidlertid ikke å kjøpe sofa uten å prøvesitte...

Vi trenger strengt tatt ikke lånesofa (det tilbød for øvrig selgeren - jeg må gi ham det!), for det er sofaen i loftstua som er borte.

Ser deg i jula, håper jeg! :)

Anonym sa...

det gjør vi :) og sku du derimot treng en rumpe til å prøvesitte en annen sofas i osloregionen, så stiller min!

ha en suveren advent med mann og barn, så satser vi på en treff over julekakene!

annema