torsdag, mai 26, 2005

2005 - eller var det 1905?

Jeg mistet munn og mæle i dag da jeg åpnet nettsiden til lokalavisen og så denne artikkelen. Bør leses i sin helhet.

Min første innskytelse er å le rått og høyt; denne mannen er gått så evig ut på dato! Endelig må folk fatte hva de absolutt ikke må stemme til høsten, men dessverre. Verden og menneskene er kompliserte enn som så.


Jeg spyr. Og Kleppe
klapper.

4 kommentarer:

EarlGrey sa...

Heh..Var ikke mannen fra Flekkerøya? ;o)

Kleppe fikk jo dessuten lov til å kuppe bortimot halve "Norgesglasset" på P1 her om dagen, da Demokratene (Sammen med FrP) ikke ville skrive under på et opprop om å drive en rasismefri valgkamp. Der fikk han sagt mye rart, bl.a at personer med "alle slags" meninger var hjertelig velkomne i partiet hans.

Det virker som om partiets hovedparole er at det skal være "høyt under taket", og ellers er alt bygd på ren populisme. Blir spennende å se hvordan de gjør det ved valget..

alliene sa...

Lokalkjent altså, earlgrey?

Demokratene er skrekkelig fornærmet over å bli fremstilt som om de trekker til seg alskens rusk og rask, men med dette her; I rest my case.

Og så raser man over kvinnesynet denne mannen forfekter - hva med mannssynet?

EarlGrey sa...

Lokalkjent?
Moi?
;o)

Det synet på både menn og kvinner som ligger i bunnen av dette er nok fra en annen epoke ja..men det dyrkes tydeligvis av enkelte som synes at samfunnet har blitt i overkant komplisert; med kvinner i jobb, barn i barnehage, homser som prester og lignende vederstyggligheter..

Lovende blogg dette her..Keep up the good work!

Anne sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.