onsdag, mai 25, 2005

Blogge uten venner?

Når man publiserer på nettet – ikke så veldig anonymt – og ikke sier til vennene sine at man blogger en gang, er det koketteri? På den annen side; blogger man egentlig for vennene sine? Eller blogger man helst for venner man venter på?

Bloggnovise – det er det man er. Gi meg noen uker til…

4 kommentarer:

Anne sa...

Jeg er en sånn feedback-junkie at jeg etter hvert ender opp med å fortelle vennene mine slikt uansett. :) Men det kuleste er selvsagt å bli oppdaget av nye venner, utelukkende basert på bloggen sin. Og så er det vel ikke noe galt i "ja takk, begge deler", er det vel?

Handbag sa...

Ingen jeg kjenner vet at jeg blogger, og det er helt bevisst. Noen velger å skrive om svært personlige ting, og da kan det være både naturlig og unaturlig å involvere de man kjenner. Jeg blogger sjelden om mitt privatliv, så jeg ser ingen grunn til at dette skulle angå mine nærmeste mer enn andre. Men hva man velger er jo selvsagt helt opp til en selv.

alliene sa...

Jeg føler meg litt frem, jeg. Takk for innspill.

Ragnhild sa...

De fleste vennene mine vet at jeg blogger, men er ikke særlig interessert. Og så har jeg en blogg som jeg forteller alle om og en som er litt mer for de som finner den selv.

Jeg setter kanskje nesten mest pris på de som leser bloggen min fordi de liker den, og ikke fordi de syns de må siden de kjenner meg. :-)