torsdag, mars 09, 2006

Fjellet roper på meg II

Denne helgen er det altså dags for fjelltur med jentejuntaen. Ski, fleece, Hot&Sweet, masse mat, vin og glossy magasiner. Og KvikkLunsj pluss appelsiner. Den Politiske har truet med en dagstur på vidda med ikke mindre enn to matpakker og ekstra skitupp i sekken, men jeg skal nok klare å

a) skjenke henne såpass på fredagskvelden at det blir uaktuelt

b) drive intens lobbyvirksomhet blant de andre slik at hun eventuelt må gå alene

c) tegne opp skrekkscenarioer med langrennsutløste sen-bekkenløsningsplager og minne henne ettertrykkelig på at hun ikke har gått særlig på ski etter at hun ble mor

eller, svært alternativt,

d) henge på.

God helg!

5 kommentarer:

Skorpionkvinnen sa...

Hei Alliene, jeg skal også på tur med jentejunta denne helgen. Ikke på fjellet...her er det laaangt til noe som kan ligne på en fjelltopp (jeg er tross alt opprinnelig fra vestlandet, så en en liten bakketopp er IKKE det samme som fjell for meg). Dette skulle egentlig være en ut i naturen og hilse på våren-hyttetur, men siden vinteren aldri tar slutt blir det istedet en sitte-inne-i-en-koselig-og-varm-hytte-og-se-ut-på-de-digre-snøhaugene-opplevelse! Godt selskap pluss rikelig med passende mat og drikke er selvsagte ting på en jentejunta-tur! Noen påstår at de vil ta med ski, det har ikke jeg planer om...jeg gikk på ski i påsken i fjor, det får holde for en stund fremover!!!

alliene sa...

Da må du ha riktig god tur du også! Med eller uten ski - det er deilig å komme seg bort fra hverdagen et par dager!

Handbag sa...

God tur, Alliene! Jeg skal også til fjells - girlpowertur, vi skal gå fra hytte til hytte på hardangervidda. Blir fabelaktig!

alliene sa...

Takk handbag - håper du hadde en fin tur! Det hadde jeg. Det ble en blanding av alternativ b og d, altså en gyllen middelvei hva ski angår, pluss masse masse masse mat, vin og godteri og meget hyggelig selskap.

Grubleline sa...

Så herlig! Skulle gjerne dratt på en jente-junta-tur, både med og uten ski.
Lykke til og god tur! :-)