torsdag, september 21, 2006

All time low?

September tegner til å bli en skikkelig bad bloggemåned, men det er jo noen dager igjen, så vi får se. Inntil videre må man nøye seg med en oppsamlingspost:

Volver - en film som sitter i magen og hjertet. Kan absolutt anbefales. Litt pinlig imidlertid, at jeg gjennom hele filmen syntes det var noe kjent med den smellvakre spansktalende hovedrolleinnehaveren uten å klare å plassere henne...

Protestfestivalen og humordebatt: "Er den nye humoren ondskapsfull og infam?"

Panelet besto av en småarrogant tekstforfatter, en forurettet stand-up komiker, en offerstemplet eks-minister, en stereotyp trendanalytiker og et litt oppblåst ego av en forfatter. Konklusjonene sprikte i alle retninger - men alle syntes å være enige om en ting; nemlig at den mest ondskapsfulle humoristen i dagens Norge var en som utga seg for å være noe annet - nemlig Marit Åslein.

CHESS - the musical! Jeg har fått (ja, fått!) billett til musikalen jeg har vokst opp med, men dessverre var for ung til å rekke å se i London. Så stas!

2 kommentarer:

Frk. Hansson sa...

Etter labre perioder kan det bare gå oppover!
Ble forresten overrasket over at Marit Åslein`s navn var å finne under ondskapsfull humor. Jeg synes igrunnen det er ganske mange andre navn jeg kunne nevnt - trass at jeg mener lista må ligge temmelig høyt når det gjelder grenser.

alliene sa...

Håpet om bedre bloggetider er på ingen måte annet enn lysegrønt... :)

Jeg stusset litt på dette med Marit Åslein, men de forurettede komikerne hadde jo et poeng i at vi ikke akkurat ler med de FrP-sympatiserende, grilldresskledte pensjonistene hun spør ut...

Om det samme gjelder småbarna, er jeg litt mer i tvil om.