søndag, august 05, 2007

Fashion advice


Jeg har kjøpt meg denne søte, sjokoladebrune kjolen som jeg skal ha på meg i et selskap litt senere i august. Den er fra Bennetton, litt røff i stoffet, med knapper ned til navlen og litt plissèrt, høyt liv. Har noen fine, like sjokoladebrune sandaler med røde og lysegrønne blomster og litt hæl som jeg i utgangspunktet hadde tenkt å bruke til.

Kjolen er ganske tilknappet i halsen, så jeg så for meg et enkelt gullsmykke i halsgropa, men så tenkte jeg kanskje å kaste meg på denne silkeskjerf-moten jeg ser overalt. Og her en dag fant jeg et fint skjerf jeg tenkte kunne passe til kjolen. Men nå er jeg usikker. For det første er jeg ikke sikker på om det passer med skjerf til denne kjolen i det hele tatt.

For det andre; silkeskjerf?! Da jeg gikk ut av universitetet, fikk vi et slikt skjerf i gave. Jeg har det sikkert et sted. Rødt og mørkeblått, med universitetsugla i ett av hjørnene. Som skutt ut av en Lufthansa flyvertinne-uniform. Alle kalte det bare flyvertinneskjerfet. Men nå må jeg motvillig innse er det altså blitt kult med slike skjerf. Jeg er slett ikke sikker på om jeg kan pull it off, rett og slett.

Dessuten er det en tanke lysere i fargenyansen enn jeg trodde. Kanskje hvis jeg kjører andre sko? Hvite pumps?

Motepolitiet - jeg tar gladelig imot råd!

8 kommentarer:

Delirium~ sa...

Hmm - Ikke hvite pumps. Gå for de du har. Men ta et annet skjerf med litt farge på tror jeg så blir du ikke gående helt i samme farge.

Skjerfet kan du feste feks med en brosje med endene pekende til ene siden.

Eller droppe hele skjerfet og gå for noen kraftige litt lange/halvlange øredobber!

Synes kjolen høres kjempefin ut, post gjerne bilde av deg med den på, så ser vi hva du gikk for!

Ragnhild sa...

Jeg merker jeg får lyst til mørkerøde sko/annet tilbehør til denne kjolen! og lange øredobber som delirium sier - gjerne litt "grove i snittet"? (de har veldig fine på Indiska nå for tiden har jeg lagt merke til!)

røverdatter sa...

Nå er ikke jeg noen motedame, men er skeptisk til skjerf. Det kan virke litt strengt sammen med den tilknappede kjolen, -innbiller jeg meg. Det kommer jo litt an på hva slags selskap du er i også. Jeg må si meg enig med motedamene over her at farger er kult.

Uansett hva du velger; velg noe du føler deg vel og fin med. :)

Goodwill sa...

*strekker hendene i været og sier pass*

Ta på deg et godt smil du, så er du en vinner uansett :-)

alliene sa...

Delirium - hmmm - ikke hvite pumps nei. Eller kanskje aldri hvite pumps mer, som jeg sa for bare noen år siden... Skal jobbe kvinne meg opp til kanskje å legge ut et bilde, ja... ;) Takk for tips!

Ragnhild - jeg er helt enig. Var på Indiska i dag og fant noen veldig fine øredobber, så takk for tipset til deg også!

Røverdatter - jeg er egentlig enig med deg vedr skjerf. For meg er det ikke strengt, men veldig damete, og jeg vet ikke om jeg vil være damete, altså. Det er en bursdag. Voksen-bursdag... :)

Goodwill - haha - jeg skjønner hva du mener! And true enough - you're never fully dressed without a smile! :)

Delirium~ sa...

Nei, jeg er litt sånn at man skal ha noe veldig spesielt gående før man kan ha hvite pumps til... Veldig 80-talls inne i hodet mitt.

Men jeg er sikker på at du blir kjempefin, og som du sier - attitude er mer enn halve pakka!!

Marion sa...

Ser jeg er uenig med det store flertall her, men jeg syns det blir bra med det skjerfet til. Men så liker jeg både skjerf og sjal, da.

alliene sa...

Det ble mørkerød veske, dinglete øredobber, intet smykke, men armbånd og de førstnevnte sandalene. Gjorde lykke det. Bilder på flickr etter hvert, delirium... :)

Marion - det var faktisk fint med skjerfet også, men det får bli en annen gang!