fredag, august 17, 2007

End of an era

Tre år.
To måneder...
og tolv dager senere er det slutt.

I dag har jeg kjøpt tv. Og parabol. Samt DVD-spiller med hjemmekinoanlegg.

Og på mandag skal jeg rotfylle.

7 kommentarer:

Delirium~ sa...

Lykke til med rotfyllingen. Den kom jo som forventet etter at du snakket om tannlegen her, men tv!?!! Alliene da! TV! Hva skjedde?

alliene sa...

Det som skjedde var at jeg fikk penger igjen på skatten for to (!) år siden som jeg øremerket til formålet. Har vært i tvil om hva jeg skulle kjøpe og hater å sette meg inn i slikt. Hadde håpet på mer produktbevissthet hos min bedre halvdel, men siden han ikke ser tv, kom det aldri noe initiativ derfra. Så derfor tok jeg skjeen og pengene i egen hånd, fant et design jeg likte og en selger jeg (sånn nogenlunde) fikk tillit til og brukte alle pengene på en gang. Ska det værra så ska det værra!

Dessuten har jeg nå kjøpt meg Sex and the City. Den var på tilbud til 499,- på Platekompaniet her om dagen. Og jeg så det som et tegn...

Og så hjelper det jo å bruke penger når man gruer seg til rotfylling og har middels tannlegeskrekk, da.

røverdatter sa...

Oj... jeg er stum.

Og tvi-tvi i stolen!

Sukkerspinnengelen sa...

Det er mye god trøst i noen timer med "Sex and the city". For etter en rotfylling er ikke trøstespising det rette.. Lykke lykke til hos tannlegen!

elisabeth sa...

Jøss, når du først slår ut håret, så gjør du det til gagns, må jeg si!
Selv har vi en 1-tommers (maks) reisetv, lånt av en venninne, og kanalutvalget består av NRK 1 og TV2. Er det i det hele tatt vits i å investere i tv når man skal ha to hylende babyer i huset? Får man sett på i det hele tatt?

Rotfylling er som å ---eh...gå til tannlegen. Man føler at man har fullstendig amnesti for all tannfornuft i evigheter etterpå. Kan bøtte innpå med godteri. Og så er det så UTROLIG digg å ha det unnagjort. Selv om det er helt forj&%#g mens det står på.

Anonym sa...

Gratulerer med innkjøp. 3 år uten, er imponerende!

Kan tenke du nå ligger spikra foran skjermen med hovent kinn og ispose. God bedring!

Klem annema

alliene sa...

Sukkerspinnengelen - det skal være visst - jeg har trøste-tv-tittet big time.

Elisabeth - ja, det er litt stas å dra skikkelig til iblant! Og joda, du kommer til å tilbringe de første månedene dine som mamma hovedsaklig i sofaen. Kan like gjerne ha tv-selskap. Jeg så MYE på tv da ungene var bittesmå...

Annema - takk takk!