lørdag, juni 07, 2008

Is it really over?

I går satte mange sørlendinger fredagsrekene i halsen.

En lang linje fra Quadradur Musivalen i 1991 er brutt, og jeg kan bare trist føye meg inn i rekken som en av de træge sørrlendingan som ikke kjente min besøkelsestid når det gjaldt billettsalget i år. Jeg skulle på Kent, men måtte jo se an formen. Og været. Og hvorvidt jeg fikk selskap. Og barnevakt.

Dette er faktisk ganske vemodig stemning her i skammekroken. (Jeg velger å tro at denne mørkemannen er i mindretall.)

Rest In Peace.

5 kommentarer:

EarlGrey sa...

Selv om jeg har hatt en ganske uggen følelse helt siden Toffen forlot den (synkende??) skuta, tok jeg meg selv i å lure på om det var en ganske så forskjøvet aprilspøk på nettavisene fredagskvelden.

Og det er visst ikke bare sørrlændingan som er trege heller...jeg skulle også på den torsdagen Alliene..mest fordi jeg ble sjarmert av navnet på svenskene "Totalt Jävla Mörker". Det hørtes lovende ut, syns jeg - en fin kontrast til "Lykke Li" lizzom ;o) Og så er jeg stor fan av "Rockettothesky"; rakettsjef Jenny Hval er en utrolig talentfull og kreativ dame fra Tvedestrandskanten.

Forøvrig ser jeg den samme Toffen setter skapet grundig på plass i forhold til alle mulige mørkemenner i dagens lokalmedia - og det skal du sitere meg på!

Men, som sagt; jeg fikk følelsen av at hjertet i festivalen forsvant østover sammen med den lyse piggsveisen for et par år siden, så dette måtte vel komme før eller siden - der er jeg enig med fordums pressesjef Hetland.

Det er altså en litt vemodig stemning her også..samtidig som mitt lengste innlegg på "Ord og Ingenting" er i box!

Alter Ego sa...

De var doemt da Toffen forsvant, MEN mye av problemene (oekonomiske) som har skapt begrensniner og problemer for Quarten var det jo han som stod for... Man skal ikke glemme alle redningsaksjoner, avsloeringer av snusk i forhold til billetter etc. Bildet er nok mer komplisert enn man ser gjennom mediebildet.

- Men synd er det uansett!

Frk. Hansson i 4. sa...

Mørkemenn er heldigvis som oftest i mindretall. Uten at det hjalp Quarten. Veldig synd.

alliene sa...

EG - ja, jeg tror nok også at mye forsvant med Toffen, men spørs nok om grunnlaget ikke allerede var lagt. Ser man litt mindre sentimentalt på det tenker i litt lenger perspektiv og sykluser, har nok enhver festival begrenset holdbarhet. Men det var moro så lenge det varte, og det føles litt vemodig at den første uka i juli skal stå "tom"... Jeg har jo blitt voksen i takt med fenomenet Quart.

Alter ego - ja, det er nok atskillig mer komplisert enn det kan se ut for ved første øyekast. Men det er virkelig trist.

Frk Hansson - det hadde jo vært fint å kunne skylde på mørkemennene, men det er nok ting som har vært mer utslagsgivende her enn kristenkonservativ forbønn.

Anonym sa...

Du får ta deg en tur østover istedet, til Hovefestivalen , og Sørlandets Perle!