torsdag, juni 12, 2008

Yester Me

Etter gårsdagen kan jeg konstatere følgende:

Det er mindre moro å drikke tilforlatelig troverdige (les alkoholfrie) paraplydrinker med kulemage enn det var da den fremdeles kunne og skulle skjules.

Da jeg endelig fant en (tilnærmet) fotsid kjole - en slik har jeg ønsket meg i hele vår - var den akkurat så deilig, befriende, flagrende og flower-power å ha på seg som jeg hadde trodd.

Det gjør susen for kveldens selvfølelse å bli sminket av en yngre og oppdatert kollega.

Løgnaslaget er fremdeles ikke min kopp te. Selv ikke med Rune Andersen.

Det er en tid for alt. For å ta halv elleve-bussen hjem, for eksempel. Jeg følte meg imidlertid like susete i huet i dag som de mer utholdende kollegene mine.

Og. Hvis jeg noensinne skal ha en tatovering, så har jeg endelig funnet motivet. Nå gjenstår det bare å finne ut hvor den skal sitte...

2 kommentarer:

-lin sa...

Thihi til det med drinkar! Me hadde ein heildundrande fest hos oss lørdag (feiring av Knøttet før det kjem), og eg suste rundt med alle moglege jus-og-brus-og-is-og-frukt-kombinasjonar, og fekk *mange* forsiktige tilbakemeldingar på at "ehm, du skal vel kanskje ikkje drikka så masse du som er gravid..?"

På jobbfest fredag, var det derimot den vanlege øl-og-vin-pushinga, etterfulgt av den like vanlege "næh, er du gravid? Over fem månader? Men du er jo mindre no enn eg var i tredje månad!" osv osv.

Kor fann du fin kjole? Eg skal i bryllup i starten av august, og lurar veldig på kva eg skal finna på til det. Har vore på Den kule mage og Svangerskapet i Oslo, og fann bare schtøgge, dyre, glinsande greier - ikkje akkurat meg...

Og fortel meir om tattisen!

alliene sa...

Jeg fant en helt enkel og i utgagnspunktet litt kjedelig kjole på Indiska, så dette var ikke akkurat noen investering a la Den Kule Mage og Svangerskapet, nei! ;) Jeg må nok også til innkjøp av festplagg til høygravide etterhvert - er invitert på fest i august, og aner virkelig ikke hvor jeg skal gå. HM har ingenting. Men MamaLicious har faktisk en del fint innimellom.

Tattisen, dvs motivet, er foreløpig en hemmelighet mellom meg og designeren... ;) Jeg tviler på om det blir gjennomført, men det er lov til å ønske seg!