tirsdag, mai 16, 2006

Almost ready

Huset er spotless.Været suger. Men tro det eller ei - det sluddet i Oslo i fjor på denne dagen.Kake i ovnen. A la Fedon.Slosskampen med strykejernet er over (det ble 1-1).

Ellers har jeg 20 cm kortere hår. Og jeg har gjort noe veldig bra for meg selv i dag!

Hurramegrundt - 17. mai kan komme. Selv om jeg fremdeles, etter alle disse år, må finne meg i en tilværelse som korpsenke. Heldigvis bare halve dagen.

Og Start taper på hjemmebane.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ha en fin dag, Alliene! :)

Iversen sa...

Mmm... Start-tap. :)

EarlGrey sa...

Hmpf..20 cm Alliene!!??

Heldigvis var værgudene forholdsvis snille mot barnetoget i alle fall.

Heia Ros...eehh Start ja ;o) I sedvanlig "journalistisk scoop-stil" intervjuet lokalradioen en ansatt på et bakeri(!) om lagets miserable vårsesong i går. Sammen kom de opp med ideen om å bake en kake til "guttane". Og det var vel det beste forslaget hittil - dette går bra skal du se..

alliene sa...

Takk Røvis, det ble en fin dag!

Ivers - legg av deg det fliret... ;)

EarlGrey avslører seg selv som den "kvinner-skal-ha-langt-hår"-mannen han er! Interessant! Det er mange som ikke ser at jeg har klippet meg, men halen bak er vesentlig kortere, ja...

EarlGrey sa...

Oi, er jeg en "kvinner-skal-ha-langt-hår"-mann? Hmmm..

Forøvrig har jeg et par bilder av meg selv i en litt yngre tapning med hår nesten ned til rompa, så egentlig er jeg nok bare et litt tidsforskjøvet "blomsterbarn"..

Hair Peace! (For å gjøre Ono/Lennons ord til mine egne) Halen vokser nok ut igjen ;o)

AnneMa sa...

grattis med ny sveis, kakebaking og 17. mai på etterskudd. men liker lite at du henger ut oslo som byen-med-sludd. her er livat, intet mindre!