fredag, november 03, 2006

Downer!

Samme dag som jeg får tilbud på lamell-gardiner til 7.000,- (for ett vindu), mister jeg lommeboka. Kan det være et tegn?

Det er en pitteliten lommebok som jeg har lånt av min datter. Det er bilde av en berømt pusekatt på utsiden og den er rosa. Jeg vil egentlig ikke tro at jeg har mistet den, men må nok snart, etter tre dager med intens leting, bite i det sure eplet og innse at den nok har ramlet ut av sekken på min vandring. Kortet er selvsagt sperret. Nå er det midlertidig kjøretillatelse som må skaffes til veie litt brennkvikt.

For tross den minimale størrelsen var det plass til både førerkort, donorkort, VISA-kort, visittkort, forsikringsbevis, bibliotekkort og en haug med kvitteringer. Til alt overmål var det også penger i den, siden jeg akkurat hadde vært i minibanken.

Argh!

Det kunne dog vært verre, vil noen si. Man kunne mistet ...ehm... mobiltelefonen...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Si ikke det....snart dukker nok bibliotekkortet opp i tabloidene, etter at Vampus har publisert en sladdet versjon av det...

Skorpionkvinnen sa...

Åå, det er grusomt å miste lommeboka! Jeg har blitt frastjålet lommebok med alle kort to ganger de senere årene. Håper det ordner seg for deg!!

alliene sa...

Rambukk: haha, man vet jo aldri hva folk kan finne på! :)

Skorpionkvinnen: Jeg venter liksom fremdeles på at den skal dukke opp fra ingensteds, men det spørs...

Anonym sa...

For øvrig hyggelig med øyekontakt igjen...

alliene sa...

*blunk*