søndag, november 12, 2006

A first for everything. And a last.

Vi sitter ved bordet og piner ned den siste halvliteren for natta; det er bare noen minutter før de skal begynne å blinke med lysene. - Har du aldri prøvd snus!? Vent litt. Vips så er hun borte ved et annet bord, og noen forbarmer seg over snusjomfruen og spanderer en porsjonspakning. (Takk skal du ha eller noe!) Jentesnus; det lukter lakris, jeg elsker lakris, og jeg lar meg forføre en sen lørdagskveld.

Jeg har ikke snusleppe. Jeg har alt for mye overleppe til å skjule selv en diskret jentepakning. Men jeg gjør det, jeg skyver pakningen opp i leppa og føler meg som en idiot, for det går jo ikke an å smile, og så sent går det jo heller ikke an å la være!

Så der sitter jeg med en ukledelig bul på leppa; overlistet av lukt, av delikat jente-appellerende forpakning og lokket av venner. Jeg er så forkjølet at jeg ikke smaker lakris og bare så vidt fornemmer en nummen prikking i leppa; er dette alt?
9 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for i går;)

okl

elisabeth sa...

Å herregud... jeg husker da jeg skulle være Tøff Guttejente på gymnaset og prøvde snus. Har sjelden vært så kvalm. Det var en eksplosjon av nikotin BÆNG inn i hjernen. Aldri mer! Men det var ekte guttegeneral, bomma av elevrådsformannen... kanskje jentesnusen er mildere & snillere??

alliene sa...

OKL - selv takk (eller noe...)! ;)

Elisabeth - det der er akkurat de referansene jeg hadde til snus tidligere - venninna mi dekorerte innsiden på kjærestens bildør etter et snuseksperiment - er kanskje ikke så rart jeg aldri har prøvd før nå! Jentesnusen er definitivt snillere!

EarlGrey sa...

Hehe.. Ny image, Alliene? :o) I min tid som progressiv gymnasiast (det het vel strengt tatt allmenfag selv på den tiden..) var det populært med snus som man faktisk snuste. Det var skikkelige saker det!

Jeg fikk ikke helt mening i den innledende setningen din her; ..og piner ned den siste halvliteren..

Men jeg vet jo ikke hvor mange som gikk foran, selvsagt.. ;o)

alliene sa...

Aldri for sent å endre på imaget, EG! :) Nei, dette blir neppe en vane. Men jeg kan jo prøve å snuse en porsjonspakning damesnus og se hvordan det går! :)

"Å pine ned den siste halvliteren." Det hadde bare vært én forut. Men atskillige glass vin... Og alt som drikkes etter klokken 0330 smaker egentlig ikke så veldig godt. Så tjo, jeg står vel egentlig for den!

EarlGrey sa...

Aldri for sent nei.. :o)

Jeg vil egentlig fraråde utstakt snusing av noe som helst - tror de greiene ble forbudt eller noe sånt..jeg har ikke holdt meg særlig oppdatert på snus i de senere år.

Tror egentlig det snusestoffet var plantet ut på markedet av noen skumle karteller som hadde en plan om å rekruttere nye "kunder".. Og dessuten var det jo helt pyton - fyttirakker'n!

Anett sa...

Haha, jeg tror jentesnusen er snillere, ja:-D De fleste spyr jo som griser ved første forsøk, hehe.

Anonym sa...

Har prøvd snus et par ganger, både jente- og gutteutgaven, og ble ekstremt svimmel begge ganger!!

AnneMa sa...

takk for sist :) er dette alt, spør du. og ja, er redd det.. men alt skal jo prøves, eller hur? hva blir det neste gang? skrå, pipe...?

klem a