onsdag, juni 27, 2007

Out-of-office-notice

Da er bredbåndet røket(!) i heimen, og mens man kaster ut ustabil leverandør og venter på ny, blir det laber nettaktivitet.

Raskt kan jeg imidlertid melde at Sir Elton gjorde en god figur i striregnet i går kveld. Byens nye storstue viste seg å være fin arena for storformatet, jeg kan ikke helt nedlegge at det var 19.000 tilstede, så logistikken fungerte utmerket.

Nå gleder jeg meg til U2 konsert på SørArena en gang i fremtiden! (Det er da lov å håpe...)

Og forresten, så savner jeg virkelig mitt gamle mobilkamera:

2 kommentarer:

EarlGrey sa...

Jeg synes også at Sir Elton gjorde en god figur, og det var absolutt ingenting som tydet på at mannen rundet 60 for en stund siden. Han er en helproff entertainer.

Konserten fikk terningkast 6 i lokalpressen, men verken lyden (vanvittig ekko på langsidene)eller låtvalget forsvarer den karakteren syns jeg. Han spilte jo ikke noen av sangene fra favorittplaten min; "Captain Fantastic.." feks! *snufs*

Til gjengjeld kom flere av de beste sangene fra "Goodbye Yellow Brick Road" og mange andre "svisker"...mulig jeg ikke var i "sviskehumør".. Men introen med "Funeral for a friend/Love lies bleeding" frambrakte en viss gåsehud, og "Your Song" ble avlevert som ekstranummer med såpass følelse at jeg kjente på klumpen i halsen..

Og U2 på Sør Arena..I'll be there! Så får vi håpe de har funnet en metode for å hanskes med ekkoet innen den tid.. :o)

alliene sa...

Jeg er enig i at 6 var å dra det litt langt, savnet en del sanger, ja.

Tenkte på det, at lyden umulig kunne vært særlig optimal på langsidene. Hadde sitteplass helt bak på kortsiden, og der merket man forsinkelsen på lyden veldig godt. Ordentlig liv og lyd ble det ikke før vi beveget oss foran miksepulten!