lørdag, juni 17, 2006

Mixmeme

Dagene suser av gårde og intet bloggbart skjer, så da spiser man flere fluer og oppfordrer alle andre med bloggtørke i sommersola tilå gjøre det samme:

Dagens Næringsliv: Hvilke bøker har du på nattbordet akkurat nå, og hva vil du si om dem?

Der ligger Arsenikktårnet av Anne B. Ragde. Jeg er godt over halvveis. En helt grei ”slukebok” som ble innkjøpt etter en forsinket ettermiddag på Gardermoen. Inni nattbordet ligger det et par tyngre prosjekter: In Dreams Begin Responsibilites – and other stories av Delmore Schwartz. Prinsensgate av Pedro Carmona-Alvarez, spennende prosa som bør leses in one sitting (og det er vel derfor den ligger der ennå - jeg sovner når jeg leser på senga...). Og så ligger 5-årsdagboken der.

TV3: Hvilken gjenstand ville du hatt med deg til Robinson-øya?

Totalt hypotetisk scenario. Romanen Possession av A.S. Byatt.

Dagbladet: Hvilket dyr føler du deg som?

Jeg er lyttende, lojal, pliktoppfyllende og samarbeidsvillig i følge diverse tester. Huffda - det blir vel hund det?

Sporten: Hva føler du nå?

Motløs. Sliter med et tilbakevendende helseproblem. Ellers glad for en finfin dag i sola.

Dagbladet: Hvis himmelen fantes, hva ville du likt at Gud sa i det du ankom?

”Jeg hater å ha rett, men hva var det jeg sa? Du gjorde rett i aldri å helt gi slipp på barnetroen, min venn!”

VG: Hvordan ser din drømmeforside av VG ut?

Se Mihoe.

Hvor vil du helst dra, og hvilken kjent person ville du hatt med deg dit?

Jeg vil reise til New York, og jeg dro heller alene enn å bedrive smalltalk med en kjendis jeg ikke kjente. Men kunne godt fått en tour på Manhattan med Woody Allen!
Hvor var du da Brå brakk staven? (Er du for ung: Hvor var du da Lady Di døde?)

Hjemme i stua hos mor og far. Da Lady Di døde, var jeg i Bergen og hadde ikke fått somlet meg til lesesalen. Jeg satt fremdeles og så på reprisen av Frokost TV da nyheten tikket inn, og jeg må innrømme at det hele satte meg litt ut. Jeg husker at jeg ringte noen, men ikke hvem.

Friends: Hvem ville du hatt på lista di over fem personer du får lov til å kose med uten at dama/typen din kaller det utroskap?

Hm. Colin Firth er selvskreven. Bono. Selv om jeg hater å innrømme det, ville jeg nok også blitt smigret dersom Brad viste sin interesse. Heath Ledger. Og Tom Cruise hvis han tidde bom still om scientologi…

Big Brother: Ta alderen på den eldste du har ligget med. Trekk fra alderen på den yngste. Gang svaret med antall partnere du har hatt. (Eksempler: 66 år - 16 år = 50*2 partnere=100, 17 år - 16 år=1*100 partnere=også 100). Hva er tallet ditt?


En av faktorene er ukjent/unntatt offentlighet, så det regnestykket glir dårlig. Og jeg ser virkelig ikke helt hva som kan leses av et slikt tall. Jeg er åpenbart for dårlig i matte eller jeg har sett for lite på Big Brother.

Hva er meningen med livet?
Det lurer jeg på fra tid til annen. Men det må ha noe med relasjoner og kjærlighet i ordets videste forstand å gjøre.

Magasinet: De første ordene. Kanskje de viktigste. Hvorfor ble det akkurat slik (Bruk en bok, en handleliste, forrige bloggpost eller noe annet du har skrevet).

Da må jeg visst henvise til diverse tidligere poster i kursiv… Jeg har ingen utgivelsesambisjoner, men skriver meg gjerne inn i og ut av ting.

Meme’r: Hvem tagger du (dvs. hvem utfordrer du til å svare på disse spørsmålene?)

Det må bli den andre selvutnevnte meme-hora Røverdatter! (den første er meg, hvis noen var i tvil. Og jeg rappa denne fra Mihoe.)

1 kommentar:

Anonym sa...

Jeg ler meg i hjel! -Meme-hora er selvsagt med! :D