torsdag, februar 22, 2007

Hibernate me!Jeg sier som jeg alltid har sagt; snøen er best når den kommer ferdig måket...

I dag er jeg den eneste som har kommet meg på jobb. Bare fordi jeg bor på "rett" side av byen. Det hadde imidlertid ikke vært meg imot å sitte under pleddet med en stor kopp varm kakao og en god bok akkurat i dag.

Huttemegtu. Og tiddelibom.

7 kommentarer:

Skorpionkvinnen sa...

Jeg satt nettopp og kikket litt på nettavisene, huff og gru for noen tilstander det er på sørlandet akkurat nå, glad jeg ikke skal ut og kjøre der. Her på østsiden av Oslofjorden har det kommet lite snø, men det er mer enn kaldt nok, brrrr....

Unni sa...

Ville det være veldig dårlig gjort av meg å si at her jeg sitter er det + 12 og sol, krokus, snøklokker og bristeferdige magnoliaknopper...??

Hold ut, det går rette veien!

alliene sa...

Skorpionkvinnen - kaldt er greit. Snø er noe skit!

Unni - littegranne dårlig gjort, kanskje? Men ja, det går mot bedre tider.

Iskwew sa...

Det jeg ikke skjønner er at det er mulig at hele Sørlandet stopper fordi det snør litt mer enn til vanlig. Det må da handle om at noen er for trege med å starte brøyting?

alliene sa...

Jeg har full forståelse for at folk nord for Sinsenkrysset rister på hodet av dette her. Og været i seg selv og snøen er jo egentlig ikke problemet - det er idioter av noen vogntogførere som ikke legger på kjetting når de kjører i land på kaia i Kristiansand, slik at veiene sperres når (ikke hvis) det går galt på dette føret.

Og nå begynner jo trær å falle ned over kraftledninger, så strømforsyningene trues. Huff. Vi får bare holde ut! Jeg er bare glad det er helg...

Rambukk sa...

Ok, skjønner at det er slitsomt. Men kjenner du ikke at det begynner å bruse litt i Nansen- og Amundsenblodet når du må pakke deg inn i anorakk og vadmel, pakke med deg kart, kompass, spade, nødrasjon og nødbluss for å grave frem avisbudet som ligger stivfrossen og nedsnødd ved postkassa med en bunke med Fedrelandsvennens sommerferiebilag?

Sexy Sadie sa...

Det er vår i luften her på Steinkjer.