søndag, februar 04, 2007

United Girls' Harmony Week-end

Sms; torsdag morgen: "Håndklær og sengetøy på huset - velkommen jenter!" I fjor som i år. Fredag kveld, vel fremme etter en behagelig kort reise, møtes jeg og de andre tilreisende med denne velkomsthilsenen<. Det er forresten sjokolade og badeskum - ikke kondomer, slik noen som fikk mms av meg fryktet...

Rent bortsett fra en uforglemmelig lunsj på United Bakeries på lørdag (fantastisk sted - se bildet for stemningsrapport), ble helgen tilbragt i fred og ro med plenty av doble Americanos, vino tinto og meget godt jenteselskap.

Det å bli etablert og få familie går nødvendigvis utover kvantitetstid med venninner. Men det gir også ypperlig anledning til jafs av kvalitetstid hvis man setter av en helg og klarer å samle troppene. "Har du pratet deg tom nå?" var spørsmålet på hjemmefronten, men det er ikke slik at man "får dosen" når man er sammen med venner som går 20 år tilbake. Tiden strekker uansett ikke helt til. Jo mer man prater, jo mer blir det å prate om; akkurat når man har gått seg litt varm, er det på tide å pakke sekken igjen. Det er rart å tenke tilbake på tider da vi var fullstendig oppdatert på hverandres liv til enhver tid.

Men tradisjonen er etablert, og heldigvis kan flere av oss prates videre om noen uker. I Praha.

6 kommentarer:

saccarina sa...

*litt misunnelig*
Jeg har mistet kontakten med de fleste av dem jeg var ung med. Slike tradisjoner bør man holde på, det er altfor lett å skyve sånt til side som luksus og unødvendigheter når hverdagen eller lommeboka dikterer personlig nøysomhet.

Anett sa...

Høres ut som en veldig koselig helg, alliene! Det er godt at man kan gjøre slikt, og få litt kosehelger bort fra hverdagen med venninner:-)

Sissel sa...

Praha? Ååå, du er heldig *sukk*

God tur, jeg håper du koser deg masse.

alliene sa...

Saccarina: Det er utrolig fint med venner som kjenner en så godt, og det er heldigivs ikke vanskelig å prioritere når en slik mulighet byr seg. Og så er det selvsagt nydelig å bli møtt av to gledesstrålende fireåringer på flyplassen etterpå...

Anett: Det var veldig koselig!

Sissel: Jeg vet! Jeg gleder meg veldig - men det er ikke før i slutten av mars...

Anonym sa...

what's this language ?

alliene sa...

This is Norwegian, anonymous.