mandag, april 23, 2007

Fraud!


3 kommentarer:

Bloggoversikten sa...

Knallbra. Men du burde bruke også bruke overskriften til å påpeke slike budskap.

Bilder i begynnelsen av innlegg havner på bloggoversikten.com, så blogg-aktivisme med sånne bilder fungerer der - men andre bloggoversikter tar bare med teksten. Derfor bør du også bruke overskriften og f.eks en liten tekst "911 = løgn" under bildet.

Ellers.. vel jobba. Fortsett sånn.

alliene sa...

Takk for tips!

Ellers er jeg nysgjerrig - hva henspiller dette på?

Jeg tenkte umiddelbart på 911 as in nødtelefonen i USA. Dette fordi bildet er tatt på et sted der det henger mange som trenger en "restart" etter en overdose. Først da jeg så bildet etterpå - utenfor den konteksten, slo det meg at det kanskje like gjerne var 9/11 det var referert til... Interessant!

Anonym sa...

Dette henspiller på det faktum at det ikke finnes noen islamisk arme eller gruppe som heter "al-qaida", men det er en frekk propagandakrig innen NATO der de statskontrollerte mediene kjører propaganda for å hjernevaske tv-seerne til å tro det finnes en ekte "krig mot terror".

I 1933 brant nazistene ned Riksdagsbygningen og la skylden på kommunistiske terrorister. Det var Hitler's unnskyldning for å starte andre verdenskrig, du vet, Tyskland ble angrepet av terrorister. Naturligvis var Hitler nødt til å gjøre seg selv til diktator og ordne opp.

Det er relevant å påpeke at hr. Hitler og hans nazi-parti ble finansiert gjennom Union Banking Corporation of New York. I 1942, langt inne i andre verdenskrig, arresterte J. Edgar Hover flere mektige amerikanere for å finansiere nazistene gjennom den banken. Direktor for denne banken var Prescott Bush.

11. september 2001 utførte Department of Defense sammen med FEMA en terroraksjon lik Hitler's riksdagsbrann, de utførte selv terroristaksjonen, la skylden på en fiktiv gruppe og erklærte så verdenskrig. Nazisten Prescott Bush lærte nok et og annet av sin forrettningpartner Hitler, noe hans barnebarn George W. Bush sikkert fant nyttig da han beordret massemordet 11. september 2001.

9/11 = løgn betyr ganske enkelt at alt vi blir fortalt gjennom media om 9/11, "krigen mot terror" og stort sett alt annet av viktighet for den saks skyld er ren løgn.

Last ned noen dokumentarer fra http://torrentchannel.com/ og still noen kritiske spørsmål. Du får nok noen tøffe uker fremover, men pytt, det er bedre å forstå virkeligheten enn å være en totalt uviten slave. Ingen er så håpløse slaver som de som falskt tror de er frie, som f.eks hele norge's befolkning. Selv flyktet jeg for et år siden, terroristnettverket Politiets sikkerhetstjeneste synes det var høyst nødvendig å torturere meg for å dele informasjon om 9/11.

Og som du ser hvis du laster ned en video eller to fra http://torrentchannel.com/ så er ikke dette noe nytt - for noen av oss. Andre har fortsatt ingen anelse. Det var selvfølgelig litt enklere å gjennomskue at 9/11 = løgn øyeblikkelig for oss som hadde studert det tilsvarende falske statsutførte "al-qaida" i 1993 og derfor var klar over at denne "gruppen" ikke eksisterer utenfor media og hodene til de som er hjernevasket av media...

Uansett. Bruk litt tid på å se på bevismaterialet, og tenk selv.