lørdag, desember 03, 2005

High tech nostalgia

Lørdagskveld med radiofølge. Med duften av kolakake og salte mandler i adventpyntet hus, nytes radiolyden fra dette klenodiet – en Radionette Salong.

I et drøyt år har møbelet fungert som barskap – mest fordi det har en skapdør som kan låses. Men for noen dager siden ble det endelig levert til en bekjent som er lidenskapelig radiomann. Han fikset og støvsuget og ordnet det slik at møbelet nå har fått tilbake sin opprinnelige funksjon. FM stasjoner kjøres gjennom en lommeradio, og vi kan sågar spille mp3-filer via iPoden. (Det skulle oldefar og oldemor visst!)

Det er egentlig betimelig at kveldens Musikkteater på P2 handler om objektet for min ungpike-fascinasjon; Marilyn Monroe - vakre, triste jenta.


Soundtrack: Through with love og My heart belongs to Daddy
7 kommentarer:

AnneMa sa...

så utrolig stilig! kan tenke du nå nyter p2 for fulle drag. selv har jeg liksom ikke helt teket på radio. faller liksom ut... hm. må jobbe litt med saken.

god advent videre til deg og dine

klem a

Røverdatter sa...

Jeg vet ikke om det er min pc som fanger opp dine radiosignaler, men da jeg skulle klikke meg inne her i stad fikk jeg beskjed om at det var "forbudt"! Hjelpes! Skulle tro jeg gjorde en alvorlig kriminell handling... ;-)

Røverdatter sa...

eh... "inne"=inn. -Det går visst litt fort i svinga her. Eller kanskje i radiobølgene. Å, nå er jeg i det festlige hjørnet merker jeg! Ho-hoi! :D

alliene sa...

Fikk samme beskjed da jeg skulle klikke meg inn på din side her forleden, Røverdatter...

Annema - du får si til OKL at han (snart) må følge med i postkassen... :) Trenger vel ikke si til deg at du må kose deg i adventstiden... :)

Røverdatter sa...

Hm. Det var da besynderlig...

AnneMa sa...

gleder oss stort. og nei, eller ja, koser meg maks i adventstida. litt strek i regninga at jeg som begynte med å strikke julegaver i oktober har stagnert så til de grader, at jeg nå rett og slett ikke har noen julegaver i boks.

opp med farta, maryl

a

emma sa...

Kolakaker!

Lagt merke til hvor få som faktisk lager kolakaker? Helt besynderlig, det må være den beste julebaksten noen sinne.

Får bake noen i morgen :)