onsdag, desember 28, 2005

Hvis halvparten av de 220 millionene vi bruker på fyrverkeri...

...endte opp i himmel-kreasjoner som dette, skulle jeg, dog under tvil, gå med på at dette sinnssyke sløseriet kunne forsvares med visse estetisk formildende omstendigheter. Men tanken på at vi bruker et latterlig beløp på fise-raketter, og det faktum at disse altfor ofte skytes opp av fulle menn (i hovedsak) og tenåringer i store folkemengder, gjør meg nesten fysisk syk.

Drit i nyttårsrakettene.


Send pengene du skulle brukt - pluss de du ville sendt uansett - til jordskjelvofrene i Pakistan i stedet!

5 kommentarer:

Saccarina sa...

God idé! Jeg har ingen barn her på nyttårsaften, så kanskje gjør jeg akkurat det. Jeg kan drikke min champagne og se på andres fyrverkeri uten å være nødt til å slite meg ut i kulda for å fyre opp raketter jeg egentlig er ganske redd for.

Anonym sa...

Jeg kan ikke bli mer enig. Jeg har aldri "satt mine ben i" en nyttårsrakett, og kan ikke tenke meg noe mer meningsløst enn fiseraketter til blodpris. Det er virkelig ikke verdt det!

Anne sa...

AAAHHHH så HJERTENS enig!! Blogget nettopp om akkurat det samme! Nyttårsfyrverkeriet er noe drit!!

Whatever sa...

Fine fyrverkeri-show er utmerket, om enn dyre, men fulle folk og fiseraketter er bare tull og farlig i tillegg. Hvis folk føler de trenger å lage bråk for å skremme onde ånder unna er jeg sikker på at et gjennomsnitts norsk fylleselskap er mer enn nok, og de som tviler kan vel dælje sleiver mot grytelokk? Det blir sikkert mer moro og varer lenger.

alliene sa...

Jeg hørte nettopp på radioen at FrP synes det var fryktelig vanskelig å håndheve restriksjoner på oppskyting av raketter.

Men når man har klart å innføre og håndheve Røykeloven, så burde det ikke være noen umulig oppgave!