fredag, desember 02, 2005

Litt imponert nå!

Jeg har akkurat latt meg fortelle at det berømte julebordparet var gift.

Med hverandre!

Scenario 2030:

Bestemor og bestefar tar frem scrap-boken med utklipp fra VG, Dagbladet og Fædrelandsvennen mandag 28. november 2005 samt opptak fra nyhetssendingene på tv og radio samme dag, mens de melder med dårlig skjult stolthet i stemmen:

- Det der, barnebarnet mitt, det var oss!

10 kommentarer:

alliene sa...

OK - jeg innser nå, post posting, at det er meget mulig jeg er den eneste som ikke har fått med meg denne detaljen? Siden tabloidene selvsagt valgte å utelate denne informasjonen, og siden jeg ikke ser tv... Hmmm - jeg er imponert likevel.

EarlGrey sa...

Jeg ble litt mistenksom da paret sånn prompte inviterte politiet på barnedåp dersom det skulle bli resultatet. Det er vel ikke akkurat sånt man gjør dersom man møttes litt tilfeldig under det bordet..

Men enig med deg; det gjør det jo ikke noe mindre imponerende (men litt mindre interessant for tabloidene selvsagt)

Kanskje sørlendingen fortsatt er en smule traust da? Hvis man skal være litt vill og gal, så skal man i alle fall være det med ektefellen. Og det er kanskje en bra ting å eksportere fra landsdelen?

Melusine sa...

Ja, det er vel ikke akkurat en salgsbar nyhet for tabloidene at ektefolk driver med slikt, det er tross alt mye mer spennende når det involverer andres ektefeller. Men likevel: under et bord i fullt påsyn av andre mennesker (dog berusede) hvorpå betjeningen må ty til politiet? Hi, hi, jeg ville likt å være en flue på veggen når bestefar og bestemor finner frem scrapboken...

Anonym sa...

Enig med Melusine; uansett hvem de måtte være gift med, er jeg imponert. -Eller snarere fascinert kanskje. Hvorfor ikke leie seg et rom?!

Var det noen som sa pulebord? ;-D

Melusine sa...

Jeg likte den omskrivingen av julebord, Røverdatter!

Anonym sa...

Melusine: Eh... Jeg er av den enkle sorten som syns det er like festlig hvert år, å bytte ut J med P, i alt som har med jul å gjøre...

Anonym sa...

... og det var ikke i fullt påsyn av andre berusede mennesker, det var etter at julebordet var over og lokalet tømt for folk, at serveringspersonell som skulle rydde og vaske oppdaget at "julebordet beveget seg".

Anonym sa...

anonym: -Og det gjør saken så mye bedre??? Gjort er gjort, spist er spist og pult er pult...

Alliene: Beklager språket...:)

alliene sa...

hehe - røverdatter - så har i alle fall jeg ryggen fri når de som søker etter slikt havner på denne siden... :)

Anonym: Det er jo selvsagt en tabloid unnlatelsessynd å la være å nevne de tingene der. Var du der, kanskje? :)

Anonym sa...

Jeg fikk også en følelse av at anonym hadde vært tilstede, Alliene! *knis!*