mandag, januar 15, 2007

Kick start

Året er godt i gang, og selv om jeg sliter med en noe slunken januarkonto - du er ikke alene, Delirium - så synes jeg egentlig det har vært en ganske god start. Joda. Det er fremdeles noen mandager for mye, men et par gode rutiner er etablert, nemlig storhandel en gang i uka og et mer variert kosthold. Høres det passe fromt og kjerringaktig ut? OK. Jeg innrømmer. Jeg har juksa litt.

Arbeidsgiveren min tilbød nemlig alle som ville å få Matkalender meny - for familier i farten i stedet for den sedvanlige A-planen. (finnes i utvalgte bokhandlere, kan leses om på denne siden)

Her står det middagsforslag til hver eneste dag, fem dager i uken. Det er "lavterskelmat", sunt og godt, som går relativt raskt å lage når du har alle ingrediensene i hus. Og det har du. For hver uke finnes en handleliste med alle ingrediensene du trenger til ukens middager.

Genialt. Ungene er også fornøyd, selv om vi måtte døpe kveite i karrisaus om til kylling-fisk i gul saus! Anbefales herved.

Og så har jeg gjort noe helt nytt og litt skummelt: Jeg har meldt meg på Yoga-kurs for nybegynnere. Riktignok ble jeg satt på venteliste, men det var visstnok gode sjanser til å bli med. I samme slengen har jeg valgt å trappe ned på noen sosiale forpliktelser som for så vidt var hyggelige nok, men som jeg innså kom til å kreve mer enn jeg ville få tilbake - akkurat nå.

Jah. Det er en god start på 2007.
3 kommentarer:

Rambukk sa...

Denne skal testes! Men jeg kommer neppe til å dukke opp på møterommet på jobben med JenteROMs matkalender under armen..

alliene sa...

Haha - jeg lurer på om noen av mine mannlige kolleger følte det litt på samme måte. Er liksom ikke helt PK å kjøpe en slik kalender "til kona" heller i disse dager!

Når det er sagt - alle avtaler og kalenderinfo legges for tiden inn på mobilen, så det er slutt på filofaxens tider for min del. Menykalenderen er kun kokebok og handleliste.

Litt vemodig det der. Jeg som til og med investerte i en flott og dyr Filofax i skinn for ikke så mange år siden... Eh. Sju år siden, når jeg tenker meg om.

delirium sa...

Gratulerer med påmelding til yogakurs! Jeg håper du kommer til å like det! Jeg er som kjent *for* yoga!

Den kalenderen fra sjefen din er genial! Jeg gjør storhandling en gang pr uke selv og har holdt på med det i et par år - sånn omtrent da jeg ble søkk lei av å bruke mye tid (og ekstra penger) på å handle støtt og stadig. Dessuten liker jeg å planlegge middager!