fredag, januar 12, 2007

Mediocrity

Det har vært en begivenhetsrik uke.

En redaktør har blandet sammen ordene "ansvar" og "forholdsregler" og ertet på seg halve Norge (og noen menn), en tidligere likestillingsdirektør har vist oss hva vi bør gjøre hvis vi blir mobbet og trakassert på jobben, nemlig hyle høyt og skingrende i media, for så å la være å kjøre en så viktig prinsippsak for retten. Og her i Bloggville krangles det om skikk og bruk, kommentering i hverandres felter og om hvem som tilhører eliten.

Det har vært en begivenhetsrik uke.

Jeg lar være å gå på byen denne helgen mens deler av "bloggeliten" drikker øl på Asylet (tar jeg da a) en forholdsregel b) ansvar, tro?). Jeg boikottet LO-sjefen på nett-tv i kveld (riktignok fordi jeg heller ville snakke om livet med en god venninne). Og heller ikke denne gang ble jeg med på Vampus' lenkeoppdatering. (hvem kan klandre skodamen? Her blogges det jo for tiden ikke annet enn memer og "fra barnemunn-historier" og ikke finnes det en lenke til henne her heller, når jeg tenker meg om.)

God helg, kjære leser.

Hmm...

Hallo?

9 kommentarer:

røverdatter sa...

Hallo! Og god helg! :-D

alliene sa...

Takk, røverdatter!

Én leser er atskillig bedre enn ingen!

Anett sa...

Hehehe, hallo, hallo Alliene:-) Sånn rett over helgen. Hjelper det å si at jeg ikke har vært særlig på nett?
Håper helgen ble bra!

alliene sa...

Skjønner jo at det ikke er så kult å melde seg som leser i en post med middelmådighet som "fane"... Og jotakk, helga var fin og fort unnagjort!

Melusine sa...

Kanhende denne uken blir like begivenhetsrik ;)

Frk. Hansson sa...

Hei og godt nytt år. Jeg prioriterer ikke å blogge for tiden, og får stadig færre lesere. Jeg kommenterer sjelden blogger, men er innom og leser. Også din.
(Antakeligvis ingen trøst hvis du sikter mot uante høyder)
:-)

alliene sa...

Melusine - ja, hvem vet. Kanskje det er nettopp denne uken blogge-ånden returnerer...

Frk. H - jeg håper virkelig alle ser ironien her - jeg sikter ikke mot de store elite-høyder... :) Det var liksom poenget! Men ser jo at dette kan tolkes som fiske-etter-lesere-post.

anyway; hyggelig å se aktivitet på bloggen din igjen, selv om det har vært et ambivalent start på nytt år for deg. Godt nyttår rett tilbake!

Ellen sa...

Jeg skulle gjerne ha vært med på en bloggeøl, men den er for kostbar da jeg bor flere mil nord for Polarsirkelen.

Angående mobbedebatten er jeg rystet over at ledere (ikke bare i LO, men i alle organisasjoner) ikke kjenner seg igjen i problematikken som tas opp.

alliene sa...

Ellen, jeg skulle også gjerne vært med, men dyrt herfra også...

Sant det du sier. Og en annen ting - uansett; det de må lære seg på alle sjefeskolene og prosjektlederstudiene; når folk forteller at de er gravide - IKKE FORTREKK EN MINE! SMIL! Si at Norge trenger folk, og så hyggelig og gratulerer. Surmuling i den forbindelse er ufattelig uproft!