søndag, oktober 23, 2005

Helgens fangst

Langhelg i en tidligere hjemby. Gode venner, god mat, gjestfrihet, konsert, osv, men helgens største fangst var imidlertid bestillingen av en ny bærbar PC!

Ut med det antikvariske monsteret fra 2001! Tirsdag er dagen.

Og nei. Vi har fremdeles ikke landet på noen avgjørelse mtp hjemmekinoløsning...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer! Så digg med bærbar. Den bærbare egner seg meget godt til å se på dvd i senga. helt perfekt:)

OKL

alliene sa...

Takk, OKL! Don't I know it, og jeg gleder meg! Du da? Fått kjøpt deg utstyr? Må få deg en blogg, så jeg får fulgt med på deg! :)

Anonym sa...

Hei der! Har en bærbar jeg kjøpte i vår, som går varm. Det blir brukt mye, vel anvendte penger. Får en ny gjennom jobb nå, så da blir denne annes;) Har du forresten noen gode tips når det gjelder mobiltelefoner? må ha en som man kan mottat vedlegg, og mail. Litt stor skjerm da kanskje? Jeg skal se om jeg kan få laget meg en blogg. Men ser ikke helt at jeg har så mye å skrive om. Er helt imponert over alle emnene dere damer drar frem, nesten daglig. Er jo bare en enkel gutt vet du:) Men sender deg linken når jeg er oppe og går.

OKL

alliene sa...

hehe, OKL! Moi? Mobil-orakel? Hmmm... Vel - jeg er iallfall misfornøyd med batterikapasiteten på min Sony Ericsson k700i. Velger nok Nokia neste gang, men jeg aner egentlig ikke hva som er "hot" og hva som er "not" på mobilfronten i disse dager.

Enkle gutter bør også blogge! Jeg ser frem til linken!

;)

Anonym sa...

hei der!

Så forresten at arbeidsgivere i ansettelsesprosessene (fint og langt ord:))googler søkere, samt søker etter blogger de kan ha. Driver dere med det? SKal vist passe seg for hva man publiserer, selvom jeg ikke ser på det som den helt store faren. Ikke så mye å skjule akkurat..

Snax - OKL

alliene sa...

Wow - googling og bloggsøk av søkere?! Nei - det driver vi ikke med, men det tegner kanskje bare et bilde av bakstreversk sørlandsk næringsliv, da? De fleste som blogger gjør det nok anonymt (eller halvanonymt som undertegnede), så jeg tror ikke det går an å danne seg et fullstendig bilde på den måten... Men googling... jaja, kanskje det? Bør vel sjekke skattelistene også da - for å sjekke om det de sier om lønn i tidligere jobber stemmer... ;)

Nei - seriøst - jeg tror ikke noe særlig på googling og bloggsøk sm en del av kvalitetssikringen i en ansettelsesprosess. Skulle like å se det faglige belegget for slik aktivitet. Har du referanse til en link om dette? Bare av ren nysgjerighet.

Anonym sa...

Hei igjen!
Har ikke noe link til det, men mener det sto i vg eller dagbladet i forrige uke. Den faglige begrunnelsen er nok så som så, men det er jo utrolig hva folk legger ut på nettet, som de forhåpentligvis angrer på etter noen år, men da kan det være for sent.

OKL