tirsdag, oktober 11, 2005

Tøm veska!

Nei, dette er ikke et ran, men en oppfordring fra Nettdagbok, og jeg følger i Ellens fotspor siden jeg likevel sitter her og forsømmer mine huslige plikter:

- to stk plaster (alltid beredt)
- en hårstrikk
- jenteartikler
- eau de toilette
- nøkkelknippe
- bilnøkler
- post-it-lapp med boktittel snappet fra Earlgreys blogg
- Lancômes uunnværlige gullpenn (red: ikke Lancome, selvfølgelig. YSL)
- liquid eyeliner
- sminkepung
- lip-treatment fra apoteket

Ser at det mangler to vesentlige artikler. Det ene er mobiltelefonen min - en Ericsson k700i som ble brukt til å knipse bildet pluss lommebok. Hvor er så den, tro?

Og ellers hører jeg Tom Waits' Asylum Years - akkurat nå.

6 kommentarer:

EarlGrey sa...

AAhh.. Asylum Years er nydelig. Dobbel-LP'en står i hylla bak meg og trygler om å bli spilt NÅ... "The piano has been drinking.." Jeg prøver å overtale den til å vente, siden det er Genesis som er ukens klassiker, men den vender tydeligvis det døve øret til akkurat nå.

Ellers kunne vi jo ordne et lån av den lydboka, hvis det var den utgaven du tenkte på? Det er bare å avtale et overleveringssted i kode, så legger jeg den der iført nøytral emballasje (altså boka, ikke jeg...), hvorpå den kan leveres samme sted X dager etter. Enkelt, diskret og ikke minst billig!

a jour sa...

Det med sminke synes jeg er litt mystisk. Men det er jo en stor industri, med masse penger involvert, så det har jo åpenbart sin gjennomslagskraft.

alliene sa...

Earlgrey: Jeg synes "Martha" og "Blue Valentine" er de beste sangene...

Takk for lånetilbudet, men jeg er "way ahead" og har allerede bestilt boka i bokklubben. :)

Ajour: Sminker meg i bilen på vei til jobb. Derfor er det alltid sminke i vesken min - ikke noe jeg flagger høyt, men man skal jo være ærlig i en slik vesketømming...

EarlGrey sa...

"Martha" er fin. "Blue Valentine" mangler på min LP-versjon.. Et av (de få) problemene med vinyl; mangel på bonusspor. Lurer på hvorfor de ikke har tatt med "Christmas card from a hooker in Minneapolis"; en veldig sår og fin sang.

Er ikke sikker på hva jeg mener om setningen: "..sminker meg i bilen på vei til jobb..". Du mener "i fart" her.?? Er det verre eller bedre enn å prate i mobiltelefon uten handsfree tro ;o)

EarlGrey sa...

Ehh. det kan jo hende du er passasjer ja.. *rødme*..

Men jeg har faktisk sett noen som har lagt sminke mens de kjørte selv også, det er et noe foruroligende syn for oss andre trafikanter.

alliene sa...

Hihi, jo - jeg er nok passasjer!