fredag, november 11, 2005

Oops, we did it again

Se&Grafs-redaktør etter helgens oppslag (fiktiv forsvarstale): [bilde fjernet da det gikk ut på dato. Man vil jo ikke være vandrende reklameplakat heller!]

- Vi gjør verden en stor tjeneste med dette oppslaget. Ja Norge, da. Eller den lesende befolkningen i Norge. (Er jo mange som går til tannlegen hver dag i dette landet! Ha ha!) Vi er jo bare snille og rause, som lar statsråden komme til orde. Hun har selvsagt verket etter å fortelle sin historie. Eller dementere ryktet som verserer så voldsomt på dette internettet. Ikke hørt ryktet, sier du? Jaja - blås i det, vet du om det, og tenk hvilken påkjenning det har vært for dama og ikke minst Kjell Magne! Hvor hun ble intervjuet? Tja - intervjuet og intervjuet, det er da underordnet at vi ikke fikk tak i henne på telefonen, men måtte ta til takke med en e-post etter uttallige og ja - kanskje litt intimiderende henvendelser. Sønnen hennes, sier du? Lærer de å lese blokkbokstaver og fete typer så tidlig da? Vel - det viktige er at vi gjør vår samfunnsplikt og avkrefter dette fryktelige ryktet på førstesiden av landets mestselgende ... avis. Som journalister og sannhetens forvaltere er det bare rett og rimelig at vi møter litt motbør på dette. Men vi har tross alt en yrkesstolthet å ta vare på!

Vi kan nok en gang gratulere oss selv med en jobb vel utført. [klirr klirr]


(Og hvis noen kjøper bladet etter dette, er denne posten helt forgjeves...)

5 kommentarer:

grubleline sa...

Helt forferdelig ...

lotten sa...

Uff og uff.
Jeg har daglig flere "lesere" innom bloggen som har søkt på "Arnstad+far" eller "Arnstad+Bondevik". Dette fordi jeg hadde en litt uheldig punch-line som førte til en del kommentarer om farskapet.
Uff og uff.

PS: Har du funnet noe rart på din egen statcounter etter at du la den inn?;)

alliene sa...

Prøvde å unngå å nevne navn i teksten nettopp av den grunn, ja...

Vedr Statcounter - jeg følger egentlig ikke så veldig med. Men artig å se hva slags søkeord som gjør at folk havner her. For min del er det bare sånne dølle ting som "adventskalender" og "janne formoe"...

Anonym sa...

Det er bare en ting å gjøre: Skriv navn eller ord sgnelkab.

alliene sa...

Takk for tipset, anonym...;)

Og der var innlegget gått ut på dato. Jaja - jeg får fjerne bildet. Enur GrebduR er forresten et keyword jeg ikke vil tiltrekke meg oppmerksomhet på google med!