søndag, november 27, 2005

Advarsel: Adventspost

Dette er en oppfølging. For noen uker siden kom jeg med et julekalender-hjertesukk. Dette er mitt forsøk på å kombinere det koselige med å ha julekalender med en anti-kommersiell innstilling.

Joda. Den kan til forveksling likne en del andre gavekalendere, og ja, den har et par likhetstrekk, der iblant nettopp smågaver. Men over halvdelen er konvolutter som beskriver aktiviteter som ikke koster noe, eller aktiviteter som vi ville foretatt oss uansett (besøk i svømmehallen, skrive julekort, tenne lys på oldemors grav, for eksempel) og de involverer hele familien. Med unntak av Månetoppen-dvd'en (fordi vi ikke har tv, hvis noen ikke skulle ha fått det med seg) som blir åpningsgaven samt et par hardt tiltrengte strømpebukser og et par vanter, koster ingen av gavene mer enn 20 kroner. Hver lørdag pakkes selvsagt lørdagsgodteri i kalenderen.

Egentlig er jeg ganske fornøyd, og dersom jeg med dette stuntet lurer meg selv til å tro at jeg ikke har kastet meg på kommers-bølgen (gudene vet at jeg kaster meg på mange andre bølger jeg har besverget meg på å avstå fra, deriblant masseutsendelse av julekort med bilder, men det er en annen historie...) - so be it!

Husets mann har forresten også fått en dato. Og jammen lurer jeg på om jeg ikke skal legge inn en liten post til Quinden! Aromaterapi i julestria, fordi jeg fortjener det? Hvorfor ikke? Jeg mangler fremdeles fem aktiviteter/gaver...

3 kommentarer:

AnneMa sa...

håper så at julekort med bildet popper i OKLs postkasse

*hint*

klem a

alliene sa...

Hmmm - skal se om vi ikke kan få ordnings med det!

...noen ganger er det fint med felles postkasse...

(ikke noe hint altså!!!!)

;)

AnneMa sa...

Selvsagt

og, hinting og ikke-hinting er noe vi kan :)

hils dine
a