tirsdag, januar 03, 2006

2006

Jeg bør bli litt mindre høflig. I dag stoppet jeg for eksempel for bussen ved fotgjengerfeltet... Jeg skal skrive litt mer i kursiv og vatre min indre verden i år. Kjenne på valgfriheten og mine behov - og samkjøre disse. Ta og kreve mindre ansvar. Finne ut. Og inn.

***
Huset er kjemisk fritt for jul. Bare en stakkars amaryllis igjen som jeg ikke har hjerte til å kaste - den blomstrer så flott, selv om det er for sent. Fjorårets juleminner foreviget.
Hverdag igjen. Jah. Det er helt ok.

5 kommentarer:

Røverdatter sa...

Hey! Hva om jeg "lærer" deg å bli mindre høflig, og du lærer meg å bli mer høflig?!? ;)

Altså; jeg kan godt stoppe for busser (og større eller mindre motoriserte farkoster) ved fotgjengerfelt, men det er mer av fornuft enn høflighet på dette glatte vinterføret... :)

Anonym sa...

greien er ikke å stoppe for motoriserte farkoster, men kollektivtrafikken, slik at ikke _mange andre_ (passasjerene) må vente på at _du_ skal subbe deg over veien.

EarlGrey sa...

Kursiv er fint alliene, men jeg er ikke så sikker på om alt skal eller må være i vadder.

Jeg har en Mirakel-Amaryllis (ja, den heter det ja..) som ikke har blomstret i det hele tatt enda, så jeg synes din forsåvidt er godt i rute. Her støtter jeg meg på salige Einar; "..spede spira lyt få stå..".

Så får vi se hvilke mirakler som skjer..

Og mer kursiv ja...takk :o)

alliene sa...

Røverdatter - jeg gir deg høflighetstimer, så gir du meg dansetimer, ok? God deal det der, tror jeg!

Og jammen tror jeg at jeg har klart å vekke en a) kollektivbruker b) kollektivsjåfør - altså - jeg ser poenget. Men mitt poeng var ikke at det var en buss...

Earlgrey: Nja - det er fint med litt ben horisont innimellom i hvert fall. :)

Røverdatter sa...

Ja, det høres ut som en veldig bra deal!