tirsdag, februar 21, 2006

Navnet skjemmer ingen - eller?

Ifølge NRK Radio står mange hundre ingeniørstillinger ubemannet i Norge, men kvalifiserte siv. ing.'er som Mohammad, Salim og Ali får ikke jobbene, angivelig på grunn av sitt fremmedklingende navn. Det er nesten vanskelig for meg å tro at vi ikke er kommet lenger.

Jeg skal ikke gå nærmer inn på problemstillingen, men la oss gå i oss selv - er det sant at navnet ikke skjemmer noen?

Det finnes nok noen som kanskje bør revurdere sin e-postadresse når de kontakter en potensiell arbeidsgiver. Når du presenterer deg som pornking@, pussycatty@, xuser@, blondbabe@, sexybitch@, sjokoladepiken@ eller smukkas@*, spiller det ingen rolle hva slags hudfarge eller tittel du har - e-postadressen din skriker!

Andre spennende navnskilt:

yepnope@
svensken@
fotsopp@
ingenledigadresse@
druedrue@

* Hah - der tenker jeg Statcounteren fikk "mat"!

7 kommentarer:

Røverdatter sa...

Ha ha ha!

Du driver og opparbeider deg "røverpoeng" nå! ;) Hvis ikke du får noen treff på statcounter'n nå, så vet ikke jeg! (Ellers så burde kommentarene på julebord-postene dine gi noen treff, kanskje?)

EarlGrey sa...

Hehe..

"Sjokoladepiken" må da være midt i blinken for en e-søknad til Nidar-Bergene eller Hval sjokoladefabrikk? Det var jo litt søtt.. ;o)

Pornking er kanskje litt "over the top", og fremkaller vel i beste fall mistanker om overdrevent selvbilde? Pornprince kanskje??

(Hjelper bare statcounteren din litt..)

alliene sa...

For ordens skyld; jeg outer ingen her. De er delvis omskrevet. Og jeg kan forsikre dere om at de som står her er eufemismer... Tro det eller ei!

Røverpoeng, Røverdatter! Var det jeg visste at at det var mulig å "klatre" i det systemet ditt... :)

Røverdatter sa...

Nei, ingen klatring. Det er ikke et statussystem. Går mer på hvordan folk ordlegger seg, og ikke om de er "øverst" eller "nederst". Jeg besøker noen av "folka" oftere enn noen av "røverne". Du som har statcounter ser jo det! ;)

Hi-hi! Jeg kan hjelpe statcounter'n din jeg også...

Lillefy sa...

Her burde våre treåringer kanskje trått til med et samstemt "der tror jeg FAKTISK du har et poeng"!

Takk for besøket i bloggen min :)

alliene sa...

Hehe, Røver - jeg bare erter deg litt da vet du! ;)

Lillefy - takk i like måte og velkommen hit! Du har en morsom og gjenkjennelig blogg for oss småbarnsforeldre!

Røverdatter sa...

Alliene: Ja, jeg håpet det. Jeg vil bare ikke at noen skal tro at det er noen form for rangering, for det er det virkelig ikke. (Rettferdighetssansen lenge leve!;)

Lillefy: Bloggen din er morsom for tanter også! :D