torsdag, august 04, 2005

Hepp!

Iført min nyeste erhvervelse på konfeksjonsfronten (den røde, jada det er sikkert tacky og five-years-ago, men oh-so-comfortable!) har jeg i dag rundvasket et barnefritt hus, ryddet i papirer, avtalt å gå på kulturarrangement med god venninne på lørdag og spist pecannøtter.
Velkommen, helg!

2 kommentarer:

EarlGrey sa...

Kulturen så jo gøy ut.. Har lenge vært en stor fan av Tori. Hun er utrolig talentfull, og gjorde bla. en fabelaktig innsats under "Elverhøy" i fjor syns jeg. Lillian er også en kul dame. En av grunnene til at lokalavisa må klare seg uten meg, er at hun ble borte fra sidene deres.

Og mens vi er inne på kultur; hvorfor i all verden forsvant Marvins Jazzhouse ut til venstre så fort? Jeg hadde akkurat funnet meg et akseptabelt utested, og så..kazmokk!

Håper du fant noen flere gjenglemte ord i papirene ;o) Lykke til med helgen!

alliene sa...

Penger, inntjening, profitt og det raskt... Need I say more? Veldig synd. Var ikke blitt "mitt" sted - ennå - men jeg er vel en av disse sørlendingene som ikke kjenner sin besøkelsestid (jf Frank i Fevennen i går).

Jeg gleder meg til Tori, Lillian og alle de andre. Men du får gi deg til kjenne da , EarlGrey - hvis vi treffes tilfeldigvis! :)