mandag, august 08, 2005

Klær

1. Tycker du det är lätt eller svårt att handla kläder?
Vanskelig å få tid til å handle klær. Er ekspert på mer eller mindre gode impulskjøp. Har mye å lære i shoppingfaget, for blir stort sett mye mer fornøyd med de litt dyrere og mer gjennomtenkte konfeksjonsinvesteringene.

2. Var brukar du handla kläder?
HM. I all hovedsak. Vila, Natasha, Vero Moda. Ingen brand junkie. Mer kresen på sko, egentlig.

3. Vilket är ditt favoritplagg?
Akkurat nå? Bula-buksa mi. Og en retro-kjole som kan være veldig pyntet og veldig shabby. Og pin stripe dressen min som passer til de fleste anledninger.

4. Har du någon gång haft planer på att sy egna kläder?
Nei.

6 kommentarer:

a jour sa...

Må innrømme jeg ble litt nysgjerrig. Hva er en pin stripe dress?

EarlGrey sa...

Hehe...jeg lurer egentlig litt mer på Bula-buksa. Har det noe med svangerskapsklær å gjøre? ;o) Pin stripes mener jeg å ha ganske god kontroll på.

Er også kresen på sko, men det går helst på løpesko. Det ene kneet har vist seg å være irriterende merkebevisst..

alliene sa...

A jour: pin stripe = nålestriper - altså syltynne lyse striper med relativt langt mellomrom på svart tekstil. Og dress? Ja - det er jakke og bukse/skjørt. :)

Earlgrey: Se innlegget "Hepp!" med link lenger nede.

EarlGrey sa...

Hepp!
Aha..røde benklær.. Av og til er det godt å få ting forklart ;o)

Forresten har jeg begynt å revurdere Kents siste, som jeg stilte meg litt tvilende til for en stund tilbake. Har fått tid til å høre mer sammenhengende på den, og den begynner å krype under huden min (creepy..) Jeg er sikkert bare fascinert av det sotede coveret og den helt sorte CD'en. Billig gimmick!

alliene sa...

De buksene er sikkert gode når man er gravid (i alle fall en stund), men de kommer ikke til å bli brukt i "bul-på-mage"-øyemed for min del i alle fall!

Jasså? Ikke så verst likevel, den siste til Kent? Hmmmm. Har ikke gjort noen seriøse forsøk på å like den, men kanskje det er verdt det? ISOLA er forresten utrolig bra.

EarlGrey sa...

Fint å vite at det fins behagelige klær til alle anledninger, jeg har erfaringsmessig en tendens til å bli temmelig "sympatigravid"..

ISOLA er platen med Kent da en eller annen plutselig stoppet opp midt i en akkord og sa: "Øy! Gutter! SÅNN skal vi låte..! (På svensk naturligvis...) I tillegg hadde de på den tiden endel temmelig ambisiøse og originale låtidèer. Hyggelig at du likte den, både for dem og meg! :o)