tirsdag, august 02, 2005

Bloggstemmen

Ord og Ingenting har nå eksistert i snart fem måneder. En blogg skapt på måfå, uten mål og mening annet enn med et ønske om å skrive, dokumentere og loggføre. Et kjapt tilbakeblikk, og jeg konstaterer at bloggen min er et sammensurium av hverdagsopplevelser, ettertanker, advarsler og omtaler, egne ord og andres ord. Noe særlig mer politisk enn dette blir det neppe.

Jeg savner kategorier på blogspot.com, strukturfrik som jeg er, men nå har jeg i alle fall foretatt en liten generalopprydning og opprettet en
bok/filmlogg (ja – logg) slik at disse tingene havner litt mer for seg selv.

Kanskje blir bloggstemmen min tydeligere og mer ensartet etter hvert? Den som leser får se…

2 kommentarer:

Ellen sa...

Gratulerer med ny (tema)blogg!

Jeg har hatt slikt i tankene, det å lage separate blogger for de forskjellige interessene mine (fotoblogg, bokblogg, filmblogg, barneblogg, memeblogg, hobbyblogg, engelskblogg o.l), men jeg fant ut at det tar utrolig mye tid og arbeid å oppdatere alle disse bloggene jevnlig. Da synes jeg det er bedre å ha en altmuligblogg som ivaretas.

Og forresten så liker jeg bloggen din veldig godt som den er (eller var).

alliene sa...

Takk for hyggelige ord, Ellen. Dette vil fortsatt være en (nesten) altmuligblogg, men akkurat litteratur og film synes jeg det er greit å skille ut. Vi får se hvordan det blir.